Invisible wheelchair lift

The Institution of Civil Engineers Entrance  I  London  I  England

Installed by Sesame ACCESS FOR ALL

The Institution of Civil Engineers (ICE), was used as the non-accredited Media Centre for the 2012 Olympic and Paralympic Games and a number of wheelchair athletes use the facilities during the games. This was partly due to the exceptional disabled access into the building.

L’institution des ingénieurs civils (ICE) a été utilisée comme Centre de Média non accrédité durant les Jeux Olympiques et Paralympiques de 2012. De nombreux athlètes en fauteuil roulant utilisèrent ces installations pendant les jeux. 

La Institución de Ingenieros Civiles (ICE) fue utilizado como Centro de Medios no acreditado para los Juegos Olímpicos y Paralímpicos de 2012. Numerosos atletas en sillas de ruedas utilizaron las instalaciones durante los juegos.